Hírek

2017.05.21. 16:55

Kanizsai győzelem a megyei versenyen

Zalalövő - Az időjárás ezúttal nem kedvezett a Zala megyei csapat horgászversenynek, ennek ellenére születtek szép eredmények a szombati rendezvényen.

Gyuricza Ferenc

A csapatversenynek ezúttal is a Borostyán-tó adott otthont, ahol ezúttal 12 egyesület horgászai mérték össze tudásukat és szerencséjüket. A csapatok tagjait - akik között egy ifjúsági korút is kellett szerepeltetni - öt szektorra osztották szét, s a végeredményt az egyes szektorokban elért helyezésekből számították ki.

- Front van, ami nem kedvez a versenynek - magyarázta Szili Zoltán, a Zalaegerszegi Horgász Egyesület tagja. - A pontyok 11 óra után kezdtek csak mozogni, a keszegek utána sem ettek. Akinek sikerült pontyot fognia, az már jó eredményre számíthatott.

Szili Zoltán hét pontyot és egy keszeget mérlegelhetett, a 9,22 kilogrammos eredmény meg is hozta számára a szektorgyőzelmet. A további szektorgyőztesek: Sahintóth Alex Péter (Borostyán HE, Zalalövő), Felső Lajos (Egyesült Izzó HE, Nagykanizsa), Szalai Román (Szúnyog HE, Nagykanizsa), illetve Vékony Sándor (Liszói HE) lettek. A csapatversenyben pedig a nagykanizsai Szúnyogh HE végzett az élen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!