Hírek

2015.08.11. 16:21

Kanizsai Kitűnők Köre - A városvezetés szeretné, ha minél többen térnének haza

Nagykanizsa - A kitűnőre érettségizett diákokat hívta meg a város vezetése, illetve az idősügyi tanács a Corner Irish Pub különtermébe, hogy vendéglátás keretében tájékoztassák a fiatalokat a várost érintő jövőbeli fejlesztésekről.

Pásztor András

Több középiskolából is elfogadták a meghívást a fiatalok, akik eleinte kissé feszülten fogadták a rájuk irányuló figyelmet.

Mint azt Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó elmondta: idén harmadik alkalommal találkozik a városvezetés a kitűnőre érettségizett diákokkal, akik remélhetőleg későbbi életük során is sikeresek lesznek, és öregbítik Kanizsa jó hírét.

Cseresnyés Péter parlamenti képviselő ama reményének adott hangot, hogy minél több fiatal tér haza tanulmányait követően Fotó: Szakony Attila

- A városban jelentős fejlesztések indulnak, így reményeink szerint 5-10 év múlva valóban érdemes lesz hazatérni azoknak, akik most más városba mennek továbbtanulni - mondta Cseresnyés Péter, parlamenti képviselő, aki jelezte: a munka- és szórakozási lehetőségeken túl, olyan társaság megteremtését szeretnék elősegíteni, amelynek keretében a kapcsolati tőke a város malmára hajtja a vizet. Ennek egyik eszköze lehet a Kanizsai Kitűnők Köre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!