Hírek

2015.08.26. 05:44

Kapcsolati erőszak - Verte az élettársát a zalaegerszegi férfi

Zalaegerszeg – Többször is megverte élettársát az 26 éves férfi, aki ellen emiatt büntetőeljárás indult.

Arany Gábor

A férfi Milejszegen élt közös háztartásban párjával, és az elmúlt évtől kezdődően megszaporodtak közöttük a veszekedések. Ezek nem egyszer elfajultak, mert a férfi tettlegességre is ragadtatta magát, többször megpofozta az élettárást. Ilyen előzmények után ez év januárjában, valamint februárban  – jellemzően rendre a hónap vége felé – újabb vitákat követően a férfi megint megpofozta élettársát, aki a bántalmazás miatt már a rendőrök segítségét kérte. Ez azonban a fiatalembert nem tartotta vissza a következő alkalommal sem, ami március 26-án délután jött el. Ekkor nemcsak  megpofozta élettársát, hanem sodrófával fejbe is verte. Ekkor a nő koponya-,  valamint arc- és kézzúzódást szenvedett el.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte, hogy a férfi büntetlen előéletére, bűnösségére kiterjedő beismerő vallomására és megbánó magatartására tekintettel a kapcsolati erőszak bűntette miatt indult büntetőügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség a vádemelést egy évre elhalasztotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!