Hírek

2015.09.02. 09:03

Katasztrófavédelem is képviseltette magát a tanévnyitón

A Zalaegerszegi Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője tartott tájékoztatást a megyeszékhely Báthory István Szakképző Iskolájában a közösségi szolgálat lehetőségeiről.

Kristó Gábor tűzoltó alezredes az évnyitó ünnepélyen informálta a megjelent szülőket és diákokat a katasztrófavédelemnél az elmúlt években is sok tanuló által sikeresen teljesített közösségi szolgálatról. Az előző évekhez hasonlóan ebben a tanévben is lehetőséget kíván szervezetünk biztosítani a jelentkezőknek a közösségi szolgálat teljesítéséhez.

Nálunk bepillanthatnak a fiatalok a tűzoltóság, polgári védelem és az iparbiztonság tevékenységeibe, megismerkedhetnek a különböző tűzoltás és műszaki mentések alkalmával használatos szakfelszerelésekkel, guríthatnak tömlőt és egy kicsit részesei lehetnek a tűzoltók mindennapjainak. Aki pedig ambíciót érez, az részt vehet a tavaszi katasztrófavédelmi versenyen is.

A jelentkezők keressék az iskola koordinátorát, vagy kérjék az osztályfőnökük segítségét ezzel kapcsolatosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!