Hírek

2017.04.24. 13:34

Mozgás és játék az Oviolimpián

Kehidakustány – Sportos, ügyességi és sok játékos feladat várt arra a több mint száz gyermekre, akik a Zala és Veszprém megyéből érkeztek az Oviolimpiára.

Keszey Ágnes

A kehidakustányi óvoda a tavalyi sümegprágai verseny győzteseként nyerte el az idei bajnokság rendezését. Schulcz Béláné óvodavezető elmondta: több intézmény és vállalkozások adtak otthont az állomásoknak. A gyerekek sportos feladatokon mérték össze ügyességüket és gyorsaságukat, voltak helyi történelemmel, anyanyelvünkkel, környezettel kapcsolatos, valamint zenés, játékos feladatok, sőt az egészséges életmódról és táplálkozásról is hallhattak. A győztes a zalaszentgróti Teknős Dönci csapat lett.

Az  óhídi ovisok: Hegedüs Lara, Tarsoly Rebeka, Tánczos Izabella, Bödőcs Dániel, a csapatzászlót tartó Fekete Sára és  Dömötör Zsófia, és Pleiveisz Andrea óvónő

A  tavalyi győztes sümegprágai óvodából is

Molnár Krisztina, Kalmár Barnabás, Torsa Vanda és Tóth  Máté az egészséges táplálkozásról szóló állommásaon Kehida oviolimpia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!