Hírek

2016.10.11. 16:41

Kérdések a buszpályaudvarról

Hévíz - Mivel az országos sajtó a hévízi buszpályaudvarra irányította figyelmet, az Együtt több kérdést is megfogalmazott e téma kapcsán.

Keszey Ágnes

Erről Molnár Tibor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja elnökségi tagja, választókerületi elnök tartott sajtótájékoztatót. Elhangzott: a hévízi közlekedés az egész Nyugat-balatoni térségre kihatással van, hiszen fontos átszállási csomópont és nagy a hivatásforgalom a fürdőváros és Keszthely között.

A politikus kérdéseivel levélben a hévízi polgármesterhez fordult, hogy a párt kialakíthassa a témával kapcsolatos álláspontját. A kérdések között szerepel, hogy egy állomáson bonyolítható-e a helyi és távolsági autóbuszforgalom, ha nem, akkor hogyan jutnak az utasok egyik állomásról a másikra, s lehetséges lenne-e ez elektromos meghajtású busszal?

Kíváncsiak arra, hogy lehetséges-e a városközponthoz és tóhoz közeli buszmegállók létesítése, készült-e hatástanulmány, s hogy mikorra várható buszközlekedés teljes átterelése az új állomásokra?

 

Papp Gábor polgármester nyilatkozata a témában >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!