Hírek

2015.10.09. 10:04

Keresd a nőt! Poharazgatás után pofozkodás, késelés

Zalaegerszeg – Keresd a nőt,!Ezt a francia mondást idézi fel az a két bűneset, amelyben nemrég született meg a vádirat.

Arany Gábor

A vádemelésig jutott első konfliktus tavaly november 10-én este a megyeszékhelyen következett be. Öttagú kompánia töltötte egy landorhegyi lakásban poharazgatással az időt, amikor a házigazda, a 39 éves, többszörösen büntetett O. József kifogásolta az egyik férfi magatartását, mert szerinte kikezdett az élettársával, H. Mónikával, ami féltékennyé tette őt. Nem adott esélyt a konfliktus rendezésére, mert indulatba jött és többször ököllel megütötte a meggyanúsított férfit, aki a földre zuhant. A többiek igyekeztek O. Józsefet megfékezni, de sikertelenül, mert ők is kaptak az ütésből, lökésből. Végül O. József a vendégét kidobta a lépcsőházba. A szerencsétlenül járt férfinek állkapcsa, combcsontja, foga törött. Súlyosan megsérült, maradandó fogyatékossága sem kizárt.

Ugyanebben a lakásban akadt dolguk a rendőröknek ez év április 29-én késő délután. Ez alkalommal sem hiányzott a programból a poharazgatás. Ilyen előzmények után keveredett szóváltásba a 40 éves, rablás és más bűncselekmények miatt korábban már elítélt H. Mónika a nála tartózkodó volt élettársával. A vitát a feldühödött nő késsel zárta le, a 13 centis pengéjű vágóeszközzel hátba szúrta a férfit. Szerencsére a penge csak nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott.

A megyei főügyészség sajtószóvivőjétől, dr. Pirger Csabától kapott tájékoztatás szerint testi sértés, illetve testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a két ügyben az egerszegi járási ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!