Hírek

2017.02.06. 14:07

Késelés után kibékültek

Zalaegerszeg - Idegességében megkéselte szobatársát, de azért később kibékült vele.

Arany Gábor

A nemrég vádiratba foglaltak szerint a két férfi az egerszegi hajléktalan szállón közös szobában lakik. Tavaly november 12-én többekkel együtt a szobájukban poharazgattak és leittasodva a két férfi összevitatkozott. Az egyik nagy hangon folyamatosan kötekedett az egyébként mozgássérült, kerekes székkel közlekedő, de a szóváltáskor az ágyában fekvő társával. Közben alsónadrágra is levetkőzött és továbbra is hangoskodva ugrálni kezdett az ágyban fekvő férfi előtt, aki rászólt, hogy ezt fejezze be, mert idegesíti.

Szavainak azonban nem volt foganatja, ezért a hangoskodó férfit 11 centis pengéjű konyhakésével megszúrta a mellkasán, a bal hónalja alatt. Súlyos sérülést okozott, de bordát nem sértett, mellüreget nem nyitott meg. Az esetet követően kibékültek egymással. A késelő ellen súlyos testi sértés miatt emelt vádat az egerszegi járási és nyomozó ügyészség, közölte a főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!