Asbóth-napok Keszthelyen - Egy hét a diákoké

2017. március 09., 16:57 szerző: Keszey Ágnes
komment
Keszthely – Játékos és hasznos ismereteket nyújtó programok is vártak a diákokra az Asbóth-napokon, mely pénteken ér véget az eredményhirdetéssel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ezen a héten nem (csak) a tanulás állt a középpontban az Asbóth Sándor Szakgimnáziumban. A kultúra és a sport kiemelt szerepet kapott,  szórakozás és könnyed kikapcsolódás is várt a fiatalokra.

– Szeretnénk, hogy diákjaink kicsit másképpen is tudjanak az iskolára nézni és a sokszor talán merevnek és monotonnak tűnő mindennapi tanulást színesíteni tudjuk. Csütörtökön nagy volt a kavalkád: sokrétű programot állítottunk össze. Előadást tartott Cséby Géza  a helikoni ünnepségekről, a  rendőrkapitányság a közlekedésbiztonságról,  bemutatkozott a  könyvtár,  volt rejtvényfejtő verseny, sportos  rendezvények, zumba bemutató, zenekavalkád -sorolta  Csótár András igazgató.

A  napokban  hévízi és keszthelyi középiskolások olvasómaratonon és focikupán  vettek részt. Általános iskolások informatika versenyen mérték össze tudásukat, az   Asbóth diákjai  idegen nyelvi, történelmi vetélkedőn és  rajzkiállítás is nyílt.

Keszey Ágnes

2017. március 09., 16:57 szerző: Keszey Ágnes

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...