Hírek

2017.02.14. 09:01

Két baleset kora reggel

Két baleset történt ma reggel alig tíz perc különbséggel Nagykanizsán.

Pásztor András

Az első ütközés 7.50 órakor történt a Kossuth téren, ahol egy Suzuki típusú személyautó próbált megállni a STOP táblánál. A mögötte haladó Ford sofőrje viszont későn észlelte a fékezést, ezért hátulról belehajtott a Suzukiba. Információink szerint a Ford vezetője egyeztetett a Suzuki sofőrjével, majd ezek után elhajtott a helyszínről. Mint kiderült: ezt rosszul tette, hiszen a rendőrséget is kihívták a helyszínre, ezért a helyszínen kellett volna maradni. Cserbenhagyásról mégsem beszélhetünk, hiszen a Suzuki vezetője a vétkes sofőr nevét és gépkocsijának rendszámát is leadta.

Fotó: Szakony Attila

A másik baleset 8.10 órakor történt a Teleki utca és a Szerviz utca kereszteződésében. Az információk szerint egy Toyota típusú gépkocsi próbált bekanyarodni a Teleki utcáról a Szerviz útra, ám a manőver közben nem adta meg az elsőbbséget a szemből érkező Citroen vezetőjének. Az ütközés következtében egy harmadik jármű is megrongálódott. Személyi sérülés egyik baleset során sem történt, de az anyagi kár komoly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!