Hírek

2017.07.12. 15:07

Másfél hónapot töltött szállodákban, kempingekben fizetés nélkül egy hajléktalan férfi

A zalai rendőrök a szállodákkal kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően elfogtak egy 45 éves férfit, akit bűncselekmények elkövetésével gyanúsítanak.

Arany Gábor

A főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint a hévízi rendőrőrsön június 12-én egy helyi kemping alkalmazottja tett feljelentést, mert egy férfi vendégük 14 éjszaka eltöltése után fizetés nélkül távozott, százezer forintnál több kárt okozott. A hévízi rendőrök körözést adtak ki a 45 éves, korábban Hegyeshalomban lakó, pár éve hajléktalanként élő férfivel szemben, mert őt  gyanúsították a csalással.

A sikeres nyomozás érdekében a tájékoztatták a környékbeli szállodákat a történtekről. A személyleírás alapján egy hévízi szálloda személyzete jelezte a gyanúsított bejelentkezését, ennek köszönhetően a rendőrök július 11-én a hotel bárjában elfogták a csalót, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.  Az eddigi adatok alapján a 45 éves férfi ez év májusban és júniusban hévízi és keszthelyi szálláshelyeken  40 napnál többet töltött el fizetés nélkül. Az is kiderült, hogy a férfi Hévízen három alkalommal is lopott, kétszer a tókifolyónál fürdőzők, egyszer pedig a szállásadója pénzét emelte el.

A nyomozók B. Jánost csalás és lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!