Hírek

2015.10.06. 15:08

Ketten az Európát ért bevándorlási krízisről - sajtótájékozató Nagykanizsán

Nagykanizsa – „Nem a bevándorlók az ellenfeleink, hanem a felelőtlen politikusok, akik egy jobb élet reményével bátorítják őket” – hangzott el a Fidesz két városi képviselője, Bizzer András és Jerausek István sajtótájékoztatóján.

Pásztor András

Az Európát ért bevándorlási krízisről osztotta meg gondolatait a két fideszes kanizsai képviselő. Mint mondták: idehaza kétfajta politika létezik, az, amelyik meg akarja védeni az országot és meg akarja őrizni a nemzeti kultúrát, illetve az, amelyik ez ellen dolgozik.

– A nemzeti konzultáció keretében egymillió ember mondta el véleményét, ők pedig azt várják el, hogy a kormány megvédje az országot – fogalmazott Bizzer András, aki szerint az európai unió megengedő bevándorláspolitikája megbukott, de a magyar kormány javaslatai egy összeurópai cselekvési tervet realizálhatnak.

– A kormány minden cselekedete arra irányul, hogy megvédje az ország határait és ezáltal az emberek biztonságát – mondta Jerausek István, aki szerint a kvótarendszer nem jelent megoldást, az ugyanis csak szétterítené a problémát a tagállamok közt. Éppen ezért kellene az unión kívül kezelni a helyzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!