Hírek

2017.03.14. 16:33

Kigyulladt egy pince és több helyen égett az aljnövényzet Zalában hétfőn

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére hétfőn négy tűzoltó beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

Este hat óra után pár perccel Dobri és Vörcsök között két és fél hektáron gaz és avar égett. A szabadtéri tűzesetet a Lentiből érkező hivatásos tűzoltók oltották el fél órás oltási munkálatok során.

Hét óra után Pethőhenye külterületén egy negyven négyzetméteres hegyi pince teljes terjedelmében égett. A lángok elfojtásához Zalaegerszegről érkeztek hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel. A tűzoltók két vízsugárral, egyórás oltás során tudták az égő épületet eloltani. Az eset során nem sérült meg senki.

Fél kilenckor Keszthelyen az Ady Endre utcában ezer négyzetméternyi avar égett, melyet a keszthelyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltottak el.

Tíz óra után Nagykanizsa és Pogányszentpéter között tíz négyzetméternyi száraz aljnövényzet égett, amelyet a nagykanizsai hivatásos tűzoltók oltottak el percek alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!