Hírek

2016.02.01. 16:47

Kigyulladt villanyóra, árokba csúszott személyautó

Mozgalmas napjuk volt vasárnap a Zala megyei tűzoltóknak.

Reggel fél nyolckor Keszthelyen, a Goldmark Károly utcában egy személyautó árokba csúszott, forgalmi akadályt képezve. A helyi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével kivontatták a fél útpályát elfoglaló járművet. Az eset során nem sérült meg senki.

Délután fél egy körül Cserszegtomajon, a Hegyalja utcában egy tíz méter hosszúságú épület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral pár perc alatt határolták körbe és fojtották el a lángokat.  A tűzoltók munkáját a helyszínen segítette a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Délután négy óra előtt pár perccel Nagykanizsán, a Fenyő utcában egy családi ház villanyórája kapott lángra. A város hivatásos tűzoltói porral oltó készülékkel eloltották a keletkezett tüzet, majd áramtalanítás után egy vízsugárral visszahűtötték az épület szigetelését. A tűzben nem sérült meg senki.

Fél hat előtt pár perccel Alsópáhokon, a Dózsa György utcában egy ház kályhájának fűtéscsövében lerakódott korom égett. A keszthelyi hivatásos tűzoltók eltávolították a felhevült égésterméket, majd visszahűtötték a füstelvezetőt.

Este nyolc órakor Zalakomárban a település vasútállomásán egy műanyag lap égett. A zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói rövid idő alatt megfékezték a jelentős füstképződéssel járó tűzesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!