Hírek

2014.08.21. 16:13

Kiss Ferenc az MSZP polgármesterjelöltje Zalaegerszegen

Zalaegerszeg - Önállóan, a Szociáldemokraták támogatásával indul az önkormányzati választáson Zalaegerszegen a Magyar Szocialista Párt, amelynek polgármesterjelöltje Kiss Ferenc, a városi MSZP-szervezet elnöke – hangzott el a párt székházában tartott tegnapi sajtótájékoztatón.

Horváth A. Attila

A kompenzációs listát Kiss Ferenc vezeti, a 2. helyen Major Gábor, a 3. helyen Rétai Balázs szerepel. Az egyéni választókerületi jelöltek: Horváth Károly (1. körzet), Kiss Ferenc (2.), Herbert Ferenc (3.), Bognár Zoltán (4.), dr. Orsós Ferenc (5.) Major Gábor (6.), Simon Géza (7.) Rétai Balázs (8.), Szabó Katalin (9.), Koltai Tibor (10.), Mészáros Ágnes (11.), Kiss Ambrus (12. körzet).

Kiss Ferenc (balról) és Schmuck Andor a jelöltbemutató sajtótájékoztatón. Fotó: Katona Tibor

Kiss Ferenc elmondta: szabad, félelem nélküli Zalaegerszeget szeretnének, ahol senkit nem ér hátrányos megkülönböztetés a véleményéért, világnézetéért. A zalaegerszegiekkel szeretnének szövetséget kötni, céljuk a munkahelyteremtés, a fiatalok visszaköltözésének elősegítése, a szociális biztonság megteremtése, az idősek támogatása. Jelöltjeik egy-egy szakterület kiváló képviselői és lakókörnyezetükben is megbecsült személyiségek, akik képesek érdemi szakmai munkát végezni az önkormányzatban.

A sajtótájékoztatón Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának országos elnöke hangsúlyozta: nem a pozícióharcban, hanem az értékalapú megállapodásban érdekeltek, s ez alapján jó szívvel támogatják az MSZP zalaegerszegi jelöltjeit. Azt kérte a két párt helyi vezetőitől, hogy ne feledkezzenek meg az idősekről, a kampány pedig arról szóljon, miként lehetne jobbá tenni a zalaegerszegiek életét. Mint mondta, bízik abban, hogy hosszú távú szövetség jött létre helyben az MSZP és a Szociáldemokraták között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!