Hírek

2017.07.08. 13:05

Középpontban a gyermekek - A Zrínyi Horgászegyesület programjai

Nagykanizsa A helyi Zrínyi Horgászegyesület számos élményt kínált az utánpótlás korú fiataloknak a nyári szünet alatt.

Benedek Bálint

Kezdésként egy gyermek és egy ifjúsági csapattal Zánkán a Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége versenyén szerepeltek. Az esemény a második állomása volt annak a programsorozatnak, amely a gyermekeknek indult és megmutatja, hogy a sportágban mekkora kiemelt figyelmet kap a jövő nemzedéke. A fiatalok a számukra ismeretlen pályán jól boldogultak, és mindkét csapat a középmezőnyben végzett. Ezt követően a 14 fős csapat Zsennyén bentlakásos horgásztáborban is szerepelt.

Fotó: Benedek Bálint

A fiatalok a pihenés mellett hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket szereztek, mely után sikeres állami horgászvizsgát tettek. A kanizsaiak továbbra is azon dolgoznak, hogy a gyerekek minőségi képzésben részesülhessenek a jövőben is. Az egyesület komolyan gondolja az ifjúság támogatását, hiszen egy pályázaton nyert értékes verseny horgászládát a szintén fiatal Szukovics Fruzsina vehetett át.

A horgászokra most némi pihenés vár, majd Fonyódon szeptember 2-án a Rapala csónakos pergető versenyen indulhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!