Hírek

2017.05.29. 19:38

Közlekedő, versenyző családok Zala megyében

ZALAEGERSZEG A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága országos program részeként szombaton rendezte meg a „Közlekedik a család” vetélkedő megyei fordulóját, amelynek a zalaegerszegi Autó Fatér Kft. adott otthont, adta hírül a police.hu

Zalai Hírlap

Az évek óta népszerű megmérettetés a biztonságos és a balesetmentes közlekedést célozza, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára irányítva a figyelmet. A versenyre azon családok jelentkezhettek, amelyek legalább egy 6-17 év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B" kategóriás vezetői engedéllyel.

A teljesítendő feladatok között elméleti és gyakorlati versenyszámok is szerepeltek, azonban a játékos, szórakoztató feladatok is a megmérettetés részét képezték.

A döntőn 14 család mérte össze tudását. A nap folyamán a helyszínen a bűnmegelőzés munkatársai ingyenesen regisztrálták a kerékpárokat és jó tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A megyei döntőn az Offner család bizonyult a legjobbnak, így ők képviselhetik Zala megyét a budapesti országos döntőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!