Hírek

2017.08.01. 17:05

Évek óta várnak - Szerető családot érdemelnének

ZALAEGERSZEG Olyan régóta várnak, hogy már lapunk hasábjain is többször bemutatkoztak, de nem adjuk fel: reméljük, hogy ezúttal végre tényleg megpillantja őket az igazi. Pölöske, Lőrinc és Vacak nagyon várja Őt.

Varga Lívia

Pölöskét, aki településéről kapta nevét, még 2014-ben mentették ki a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat önkéntesei. Tulajdonosai nem etették, nem foglalkoztak vele, szerencsétlen állat egy lánc végén vegetált. Ennek ellenére nagyon kedves, figyelmes, jó házőrző, de feleslegesen nem ugat. A macskákat és egyéb háziállatokat nem szereti, a gyerekeket viszont igen. Gondozói egy aktív gazdit szeretnének számára, Pölöske ugyanis mozgékony, nagyon szeret játszani, a labdát akárhányszor szívesen visszahozza. Négyéves kan, oltott, chippelt.

Gondozói egy aktív gazdit szeretnének Pölöske számára - Fotó: Varga Lívia

Lőrinc jó házőrző, inkább egyedüli kutyának való.

- Hároméves kan. Nem kell senkinek. Már kicsi korában rákerült a láncra, levettük. Várjuk, hogy végre valaki megmutassa neki, milyen is egy igazi családban élni... - fogalmaz Igaz Klaudia, a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat vezetője.

Lőrinc. Valaki megmutatja neki, milyen egy igazi családban élni? - Fotó: Varga Lívia

Vacak szintén rendkívül jó házőrző, s az őt ismerők elmondása szerint egy igazi úr. Őt nem kell mindig simogatni, jelzi, ha igénye van rá. Körülbelül ötéves kan, négy éve került a járőrszolgálat gondozásába, azóta vár egy szerető gazdira...

Vacak az őt ismerők elmondása szerint egy igazi úr - Fotó: Varga Lívia

Aki beleszeretett valamelyik kutyába - ugye van ilyen? -, hívja a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálatot a 0630/2152641-es számon 15 óra után, vagy küldjön privát üzenetben rövid bemutatkozást a szervezetnek a Facebookon.

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!