Hírek

2017.02.20. 20:05

Lánykérés (is) lett a vége - Párok kapcsolatának megerősítése volt a cél

Keszthely - Vízkereszt és Zsuzsanna-nap között immár harmadszor rendezték meg a városban a Szerelmes kalandtúra elnevezésű programot.

Zámbó Balázs

A rendezvény a Szegedi CsaládKözPont ötlete alapján a házastársak, párok kapcsolatának megerősítéséről, ennek jelentőségéről szól - mondta el Szebényiné dr. Vrancsik Eszter szervező.

- Arra biztattuk a párokat, hogy kiszakadva a hétköznapi rohanásból forduljanak egymás felé - folytatta. - A résztvevők menetlevelet kaptak, melyben különböző feladatok teljesítését kellett igazolniuk, olyanokét, melyek mindegyike a kapcsolatban élők egymás iránti tiszteletéről, a másik fontosságának fel- és elismeréséről, az egymásra való figyelésről, az együtt töltött minőségi időről szólt. Szerepelt köztük randi egy cukrászdában, közös főzés, előadásokon való részvétel, meglepetés ágyba-reggeli, illetve családfakészítés is. Gyertyafényes vacsoraesten a beszélgetésen és a barátok keresésén volt a hangsúly, de városi kincskeresés is szerepelt a kihívások közt.

Az idei Szerelmes kalandtúrát huszonöt pár teljesítette. A kapcsolatok megerősítése volt a cél Fotó: Zámbó Balázs

A szervező elmondta még: igyekeznek a négy fal közül is kimozdítani a párokat. Eddig többnyire keszthelyi kirándulásokat szerveztek nekik, most viszont igazi „kalandozásokra" nyílt mód: a Tapolcai-tavasbarlangban, a Sümegi várnál, vagy az Óbudaváron található Házaspárok útja 15 állomásos ösvényén.

Idén 6 hét alatt 25 párnak sikerült teljesítenie a kínálatból szabadon választható 5 feladatot. Köztük a kitartás jutalmaként értékes nyereményeket sorsoltak ki a vasárnapi zárás alkalmával - ami a Házasság hetének utolsó programja is volt. A fődíjat, egy wellness hétvégét Bartos Ádám és felesége nyerte. Színfoltja volt a zárásnak egy lánykérés: a kalandtúra alatt szerzett benyomásai alapján kérte meg párja kezét Szekér Tamás.

A programot táncházzal és beszélgetéssel fejezték be a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!