Hírek

2016.04.13. 08:11

Lesodródott az útról és kőhídnak ütközött egy autós Dióskálon - a sofőr elmenekült a helyszínről

A baleset helyszínét gyalog elhagyó elkövetőt Dióskálon, egy szántóföldön fogták el a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint április 12-én 18 óra körüli időben Dióskálon, a Rákóczi utcában a sértett átment egy közelben élő nő ismerőséhez személyautójával, amivel leparkolt az út mellett, bezárta, az indítókulcsot pedig letette a házban egy asztalra. Amíg a két nő beszélgetett egymással, addig a lakásban tartózkodó 24 éves férfi - a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül - magához vette a kulcsot és a kocsival távozott a helyszínről.

A jogosítvánnyal nem rendelkező elkövető néhány házzal odébb elvesztette uralmát a jármű felett, lesodródott az útról és egy kőhídnak ütközött. A férfi a baleset helyszínét gyalog elhagyta, azonban a rendőrök egy közeli szántóföldön elfogták és alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. A baleset következtében a gépkocsivezető nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, állapota miatt a nyomozók még nem tudták kihallgatni.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 24 éves dióskáli lakossal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!