Hírek

2017.07.03. 14:23

Letenyén is köszöntötték az egészségügyi dolgozókat

LETENYE Semmelweis Ignácra, az anyák megmentőjére emlékeztek a határ menti városban is a minap, amikor a letenyei egészségház, a mentőállomás és sürgősségi ügyelet, valamint a gyógyszertár dolgozóit és a védőnőket köszöntötte a város vezetése.

Horváth-Balogh Attila

Farkas Szilárd polgármester az eseményen elmondta, hogy ez már a 3. alkalom a városban, hogy köszöntik az egészségügyben dolgozókat Semmelweis-napon.

– Az egészségügyben dolgozók sokszor nehéz körülmények közt is reményt, támaszt és hitet adnak – hangsúlyozta beszédében. – Napról napra mérhetetlen fizikai és lelki erőről tesznek tanúbizonyságot, amiért százszorosan járnak a köszönő szavak – hangsúlyozta Farkas Szilárd.

Farkas Szilárd polgármester és Balassáné Horváth Erzsébet, aki elismerő oklevélben részesült Fotó: Letenyei Polgármesteri Hivatal

Mikóné Farkas Ildikó képviselő egy novellarészlettel, Fülöp Lászlóné, Irénke néni, a nyugdíjasklub tagja verssel, a letenyei ovisok pedig műsorral kedveskedtek az ünnepelteknek. Balassáné Horváth Erzsébet, az egészségház vezető asszisztense oklevelet vehetett át a település első emberétől.

– Az egészségház 2015-ben megújult, s a szervezésben, a rendelők visszaköltöztetésében és a rendelések újraindításában fontos szerepet töltött be Erzsébet – mondta Farkas Szilárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!