Magyarországon a szabadság ügye rosszul áll – mondta Keszthelyen az Együtt elnöke

2016. március 15., 11:52 szerző: Keszey Ágnes
komment
Keszthelyen az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöke, Szigetvári Viktor és Molnár Tibor választókerületi elnök helyezett el koszorút a Petőfi- és Bem-emléktábláknál, majd a párt irodájában tartottak ünnepi megemlékezést.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A – megfogalmazása szerint pedagógustársai iránti tisztelet és a jelenlegi hatalommal szembeni lázadás jeleként – kockás inget viselő Molnár Tibor felidézte a történelmi eseményeket, a reformkor időszakát.

Szigetvári Viktor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja elnöke (j) és Molnár Tibor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja keszthelyi választókerületi elnöke koszorút készül elhelyezni az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 168. évfordulója alkalmából Petőfi Sándor és Bem József emléktáblájánál Keszthelyen 2016. március 15-én
MTI Fotó: Varga György

Magyarországon a szabadság ügye rosszul áll – kezdte beszédét Szigetvári Viktor pártelnök. - A szabadság nem csak a szólás, a vélemény szabadsága, hanem a vállalkozás és a gyarapodás szabadsága, és az a stabil polgári jólét, amelyik nem adatik meg sokaknak. Egyszerre van baj Magyarországon a szabadsággal, a jóléttel, Európához való viszonyunkkal – erről szólt beszédében a pártelnök, hozzátéve: Orbán Viktor Magyarországot az Európai Unió perifériájára akarja sodorni.

Keszey Ágnes

2016. március 15., 11:52 szerző: Keszey Ágnes

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...