Hírek

2016.12.04. 17:43

Már elindult a Mikulás!

Hévíz– Sok a gyerek, ezért a Mikulás már a hét végén útra kelt, hogy mindenkit meg tudjon ajándékozni. Vasárnap megérkezett a fürdővárosba is.

Keszey Ágnes

A város adventi programsorozata keretében rendezték meg a Mikulásváró délutánt, a Városi Sportcsarnokban. Míg a gyerekek a játszóházban szórakozhattak önfeledten,  addig szüleik karácsonyi asztali díszeket készíthettek. Aztán megérkezett a kicsik és nagyok által várva-várva Mikulás, aki megajándékozta a gyerekeket.

Kádár Viktória énekelt is a Mikulásnak

– Messze Lapföldről, a tél országából érkeztem ide, a gyönyörű szép Hévízre. Nagyon hosszú út vezetett idáig. Nem is mértem mennyi, mert olyan sok helyen kellett megállnom, így aztán nagyon rövidnek tűnt a távolság – mesélte a Mikulás, aki azt is elárulta kérdésünkre, hogy csak úgy tudja a Föld összes gyerekét megajándékozni néhány nap alatt, hogy a sok munkához mindig vannak segítői.

A legkisebbek  is kaptak ajándékot: a Mikulás mellett Zölei Gergő, édesanyja, Orbán Eszter karjában

Az ajándékozás után aztán fotelbe ült a Mikulás, de nem azért, hogy pihenjen, hanem mert a gyerekek fotózkodhattak vele. A hévízi Mikulásváró délután a Kicsi Gesztenye Klub műsorával zárult, s a Télapó folytatta útját, hogy mindenhova eljusson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!