Hírek

2017.06.30. 11:13

Meddig lesz még lezárva a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont egyik bejárata?

NAGYKANIZSA - Több olvasónk is megkeresett minket ugyanazzal a panasszal: már jó ideje lezárták a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont egyik bejáratát és csak az épület túlsó végén kialakított másik bejáraton keresztül lehet közlekedni.

Horváth-Balogh Attila

Dr. Mátrabérci Sándor e-mailben írta, hogy sok ismerőse bosszankodik a helyzet miatt. Ő a minap benézett a takarófólia mögé, ám akkor semmilyen munka nem folyt a területen. Megkereste a vezetőség irodáját, de ott csak a portás állt vele szóba, akitől megtudta, hogy a szellőzést javítanák, viszont még nem érkezett meg az alkatrész. Dr. Mátrabérci Sándor szerint adódik a kérdés: ha nincs meg a szükséges elem, miért kellett sokkal előbb lezárni a bejáratot? Másik olvasónk, a bottal közlekedő, súlyos asztmás Segesdi József is ezt sérelmezte, aki szerint ront a helyzeten, hogy a mozgássérült parkolóhelyeket illetéktelenek foglalják el autóikkal. Így a nehezen mozgó emberek nem egyszer a parkoló távoli pontjáról kénytelenek gyalogolni, s még le kell küzdeniük a szintén nem kis távolságot is a másik bejáratig.

Vörös Vivien Melinda, a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont marketingvezetője azt közölte érdeklődésünkre: a kivitelezés várható befejezése július vége, addig is kérik a vásárlók türelmét. Hozzátette: az épület időnkénti korszerűsítése, szépítése az esztétikumon túl a biztonságot és kényelmet teremtő üzemeltetést is szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!