Hírek

2017.08.11. 08:35

Megégett holttestet találtak a tűzoltók Tornyiszentmiklóson

Az esti, éjszakai viharkárok utáni helyreállítási munkák között más tennivalójuk is akadt a katasztrófavédelmi igazgatóság tűzoltóinak. A délelőtti órákban egy tűzesethez riasztották őket, egy pince tetőszerkezet kapott lángra a településhez tartozó szőlőhegyen.

Korosa Titanilla

Ezzel kapcsolatban Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósága sajtószóvivője arról tájékoztatta lapunkat, hogy egy 15 négyzetméteres pince égett le.

A Lentiből kiérkező hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd az utómunkálatok közben, a pince átvizsgálása során egy megégett holttestet találtak. A tűzeset oka egyelőre ismeretlen, feltehetően baleset történt.

Az eset szakértők általi kivizsgálása folyamatban van. A településen is érdeklődtünk az esettel kapcsolatban. Itt olyan információkhoz jutottunk, hogy a tűzesetben egy helyi lakos vesztette életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!