Hírek

2015.07.23. 13:37

Meghalt egy férfi, akire betontömb zuhant egy hévízi épület bontásánál (frissítve)

Hévíz - Régi épület bontása közben ért halálos baleset egy munkást Hévízen. A műszaki mentést a keszthelyi hivatásos tűzoltók végzik.

Betontömb esett egy munkásra Hévízen – a baleset egy régi épület bontása közben történt. A szerencsétlenül járt ember a helyszínen belehalt sérüléseibe. A műszaki mentést – az elhunyt betontömb alóli kiemelését – a keszthelyi hivatásos tűzoltók végzik.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI megkeresésére csupán annyit közölt: a halálos áldozat egy 52 éves zalaegerszegi férfi, aki a helyszínen dolgozott. A rendőrség további információkat péntekre ígért.

Az MTI érdeklődésére Kvarda Attila, a Szent András Reumakórház főigazgatója megerősítette, hogy a baleset az intézmény egyik felújítás alatt álló épületében történt. Hozzátette: tudomása szerint a szerencsétlenül járt dolgozó a beruházás kivitelezőjének alkalmazottja volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!