Hírek

2015.11.05. 15:40

Megölte feleségét egy férfi Pákán (frissítve)

Páka - Gyilkosság történt csütörtökön Pákán az Ady utca egyik családi házában. Információnk szerint az itt élő, hetven év körüli házaspár tagjai vitatkoztak össze, majd a férj leszúrta a feleségét, aki a helyszínen életét veszítette.

Arany Gábor

A faluban érdeklődve úgy értesültünk, hogy a házaspárt italozó életmódjáról ismerték a környékbeliek. Arról, hogy korábban előfordult-e közöttük tettlegességig fajuló vita, nem tudtak felvilágosítást adni. A történteket csütörtökön délelőtt jelentették be a rendőrségre. Úgy tudjuk, hogy a tragédiát a házaspár lánya fedezte fel, és értesítette a hatóságokat, ő mindennap délelőtt meglátogatta szüleit. A férfi egyébként mozgássérült, járókerettel közlekedik, és miután a feleséget többször megszúrta, öngyilkosságot próbált elkövetni, állapota miatt kórházba került és megoperálták.

A tényt megerősítette a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Veronika. Elmondta, hogy az eddigi adatok szerint november 5-én a délelőtt hozzátartozója lakásában holtan találta az ott lakó asszonyt. Az áldozatot órákkal korábban férje késsel olyan súlyosan megsebesítette, hogy belehalt sérüléseibe. A cselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfi önmagával is végezni akart. Sérülései miatt a mentők kórházba vitték. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított eljárást a 67 éves férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!