Hírek

2017.03.13. 15:04

Megrúgta a mentőápolót az ittas sofőr

A rendőrök közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és ittas járművezetés vétsége miatt indítottak eljárást egy 58 éves fityeházi férfi ellen.

A gyanúsított 2017. március 12-én 21 óra 20 perc körüli időben Murakeresztúron, az Arany János utcában tolatás közben a vízelvezető árokba hajtott.

A helyszínre érkező rendőrök az intézkedés során alkoholszondát akartak alkalmazni a sofőrrel szemben, azonban annak megfújását a férfi megtagadta, így mintavétel céljából előállítása vált szükségessé. Az intézkedés során a járőrök a gyanúsított esetleges sérüléseinek megállapítása céljából mentőt hívtak a helyszínre. A mentőautóban az 58 éves fityeházi férfi trágár szavakkal illette és két alkalommal lábszáron rúgta az őt ellátó mentőápolót, aki a bántalmazás következtében könnyebben sérült.

Fotó: police.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és ittas járművezetés vétsége miatt indított nyomozást az 58 éves fityeházi férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!