Hírek

2017.04.29. 10:39

Megszületett a város babája Nagykanizsán

Április 28-án, pénteken 11 órakor a Kanizsai Dorottya Kórházban látta meg a napvilágot 3200 grammal és 49 centiméterrel, Vörös Dorina.

Benedek Bálint

A 23. Város Napja kanizsai babáját és édesanyját, Szép Veronikát ma délelőtt Dénes Sándor polgármester is meglátogatta.

Az édesanya császármetszéssel szült, ezért még pihent, mellette Dorina nyugodtan aludt, még az őt csodáló emberek hangja sem tudta megzavarni álmát. Dorinát otthon négyéves testvére, Benett várja.

A városvezető az emléklapon kívül virágcsokorral, vásárlási utalvánnyal és egy óriási pelenkából készült ajándékcsomaggal köszöntötte a családot.

- Óriási öröm egy ilyen csöppség érkezése, s a városunk is büszke lehet rá - fogalmazott a városvezető.

Fotó: Benedek Bálint

A városnapi forgatagban az Erzsébet téren számos koncert várja az érdeklődőket, rendkívül népszerű a 14 méter magas és 80 méter hosszú acélsodrony libegő, melyre kizárólag egy mászófalon lehet feljutni. Az extrém utazás a Dél-Zalai Áruháztól egészen az Erzsébet térig vezet a több mint tíz méter magasságban. A délután fő attrakciója a 17 órakor kezdődő párnacsata rekordkísérlet lesz, este pedig könnyűzenei koncertek valamint tűzijáték zárja a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!