Hírek

2015.08.27. 10:17

Meztelencsigákat, ürüléket dobált át az idős novai nő a szomszédjaihoz

Nova – Rossz szomszédság, török átok, tartja a mondás, ám a következő történetnek ez csak enyhe leírása lenne.

Arany Gábor

Korábban zaklatás és garázdaság miatt már ügyészi megrovást kapott az a most 77 éves, Nován élő nő, aki 2010. óta kitartóan és otromba módon zavarja a szomszédjait, igyekszik az életüket minden módon ellehetetleníteni. Az eddigi, elmarasztalásával járó büntetőeljárások dacára az idős nő nem hagyott fel szomszédjai durva háborgatásával. A most vádemelésig jutott újabb ügyben tavaly március elejétől kezdve közel egy év alatt fél száz esetben ragadtatta magát O. Jánosné minősíthetetlen viselkedésre. Napi rendszerességgel durván sértő, trágár kifejezésekkel illette szomszédjait vagy az épp hozzájuk látogatókat. Meztelencsigákat dobott az ablakukba, követ, földet, ürüléket szórt az udvarukra, vizet öntött a pincéjükbe...

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte, a lenti járási ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat az idős nő ellen, és büntetésként elzárásra tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!