Hírek

2017.01.14. 22:50

Mindenről, ami majd életük nagy napjához kell

Zalaegerszeg - Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Keresztury Városi Művelődési Központ Családi Intézete az esküvői kiállítást a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

Arany Horváth Zsuzsa

Míg korábban többek között Párizs hangulatát idézték a rendezvény programjával, ezúttal a mese témakör adta az apropót a műsorhoz és a nagy nap szervezésében segédkező kiállítók bemutatkozásához.

 

Ennek jegyében a király és a királynő alakjában Szűcs István, a Griff Bábszínház igazgatója és felesége, Jurina Beáta, a Hevesi Sándor Színház tagja nyitotta meg a szombati seregszemlét. A pár 20 éve tartó saját házasságáról is szólt, majd az Ady iskola művészeti tagozatának balettnövendékei táncoltak mint hópelyhek.

Bujtor Anita és Bódis Bettina érzelmes-szerelmes dalokkal járult hozzá a hangulathoz, a divatbemutató során kisherceg gyerekeket láthattak az érdeklődők. A jegyeseket esküvői ruhabemutató várta, a nap végén tombolasorsolásra került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!