Hírek

2016.05.22. 17:52

Motoros és személyautó ütközött Zalaegerszegnél - Egy személy meghalt (fotókkal frissítve)

A Zalaegerszeget északról elkerülő úton egy motoros és egy személyautó ütközött vasárnap este.

Hajdu Péter

19.33: Baleset történt a 761-es úton, Zalaegerszegtől északra. Egy motoros és egy személyautó ütközött, a helyszínen egy embert ezekben a percekben élesztenek újra a mentők.

A műszaki mentéshez a zalaegerszegi tűzoltókat riasztották. A mentés idejére lezárták az utat.

A police.hu információi alapján, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 22-én 19 óra 20 perckor a 76-os számú főút 63. kilométerszelvényében, Ságod és az egervári elágazó között eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személygépkocsi és egy motor.

A balesetben a motoros személy sérült meg.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Zalaegerszeg irányába lehet.

Fotó: Katona Tibor

19.55: A katasztrófavédelem friss információi szerint személyautóval ütközött egy motoros a 761-es főúton, Zalaegerszegtől északra. Az autóban hárman utaztak, közülük senki sem sérült meg, a motoros azonban az út menti árokba zuhant és újra kellett éleszteni. A mentők hosszú ideig küzdöttek az életéért, végül azonban a mentőautóban életét vesztette.

Az út továbbra is zárva van, a forgalmat rendőrök irányítják. A műszaki mentést a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók végzik.

21.44: Munkatársunk legfrissebb információi szerint a 76-os főúton Zalaegerszegtől északra történt motoros baleset következtében a sérült, egy zalalövői férfi kórházba szállítás közben életét vesztette. Ezt Sznopek Veronika, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte.

Mint ismert, egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze az esti órákban. A szóvivő elmondta, az autó és a motoros is Zalaegerszeg felől Bagod irányába tartott, és eddig tisztázatlan körülmények között összeütköztek. A személygépkocsiban hárman utaztak, közülük senki sem sérült meg. Az útszakaszon még mindig tart az útlezárás, és mint a rendőrség tájékoztatott, elképzelhető, hogy a következő 2-2,5 órában zárva marad a helyszíni vizsgálat miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!