Hírek

2014.09.27. 08:53

Motorosok találkozója Söjtörön

Még az ország túlsó végéből is érkezett résztvevő Söjtörre, ahol a hét végén negyedik alkalommal rendezték meg a veterán motorok találkozóját, amelyet mindig egybe kötnek a Deák emléktúrával is.

Arany Gábor

Az időjárás kissé közbeszólt, ezért kétnapossá vált az eredetileg szombatra tervezett program. A szevezők nevében Klujber Lászlóelmondta, az eső ellenére megérkezett tucatnyi motorossal szombaton felkeresték a közösségi házat, ahol Pannónia project grafikai kiállítás nyílt. Ezt követően rövid túrát tettek a közeli Börzöncei-hegyre. A találkozó vasárnap délelőtt már verőfényben az ügyességi versennyel folytatódott.

Öt motorűrmérettől függően felosztott kategóriában indulva kellett teljesíteni a Szabadság utcában kialakított szlalompályát. Ezt a félszáz motoros felvonulása követte a településen, majd Nagykanizsára látogattak, ahol az Eötvös téren koszorúztak, megemlékezve arról, hogy Deák Ferenc négy évig tanult a városban. Innen a Zrínyiújvárhoz motoroztak.

Fotó: Katona Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!