Hírek

2017.08.27. 09:29

Motorosokat ellenőriztek a rendőrök Zalában

Augusztus 26-án délután fokozott közúti ellenőrzést tartottak a a két keréken közlekedők biztonságos és balesetmentes közlekedéséért.

A motoron közlekedők biztonságának javítása érdekében fokozott ellenőrzést végeztek a rendőrök 2017. augusztus 26-án 14 órától 20 óráig Zala megye főútjain-adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyári szezonban nagyobb számban fordulnak elő kétkerekű gépjárművek a közutakon, több olyan baleset történik, amelynek motorkerékpárosok a részesei. 
Az akció célja az volt, hogy felhívják a motorosok figyelmét a veszélyekre, és a közlekedés más résztvevői felé is jelezzék a motorkerékpárosok megjelenésével járó veszélyhelyzeteket.
A rendőrök több mint 30 járművet ellenőriztek.

Fotó: police.hu

Az egyenruhások három közlekedővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, egy esetben szabálysértési feljelentés készült.

Fotó: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a motorosokat, hogy a balesetek elkerülése érdekében körültekintően vegyenek részt a közlekedésben és fokozottan tartsák be a közúti közlekedés szabályait!

Ittasan soha ne vezessenek!

A motorkerékpárral közlekedők a nagy meleg ellenére is minden esetben viseljék a megfelelő védőruházatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!