Hírek

2017.05.23. 09:44

Kikezdett kamasz neveltlányával

Nagykanizsa - Nevelt lányával kezdett ki az a 30 éves férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat miatt.

Arany Gábor

A Nagykanizsához közeli településen élő B. Zoltán és élettársa öt kiskorú gyermeket nevelt köztük az asszony 2000-ben született lányát. A kislány és nevelőapja kapcsolata harmonikus volt 2015 nyaráig,  akkortól kezdve azonban a férfi már nem gyermekként, hanem nőként tekintett nevelt lányára, akibe bele is szeretett.

B. Zoltán az erkölcsi normákat figyelmen kívül hagyva a természetes kapcsolatot meghaladó módon kezdett közeledni a kiskorú gyermekhez, akinek ez nem volt teljesen ellenére. Tinédzserként rivalizálva az édesanyjával még tetszett is neki, hogy felkeltette a férfi figyelmét.

B. Zoltán kislányt rávette arra,  amikor a család nem tartózkodott otthon vagy már elaludtak, találkozzon vele. Ilyen alkalmakkor igyekezett hozzá közeledni testi kapcsolat kezdeményezni,  de a kislány elbizonytalanodott, bár a nevelőapja próbálta elhitetni vele, hogy amit kért tőle, az nem tilalmas.

A férfi viselkedésével fokozott mértékben veszélyeztette a kislány erkölcsi és pszichés fejlődését. Ráadásul mindez további feszültséggel terhelte meg a gyermek és az anya kapcsolatát. A férfi tisztában volt tette következményeivel, de ez nem tartotta vissza.

Folyamatosan igyekezett rávenni a gyermeket, hogy tegyen eleget kérésének, rendszeresen internetes üzenetekben is győzködte, Mindennek az vetett véget, hogy tavaly novemberben végén a kislány iskolájában fény derült a történtekre, és rendőrségi eljárás indult a nevelőapa ellen.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte, a férfit a kanizsai járási ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!