Hírek

2017.03.15. 07:25

Varga Lívia kapta a Zalai Hírlap Nívódíját

Zalaegerszeg - A Zalai Hírlap szerkesztősége kedden tartotta sajtónapi összejövetelét, ahol elismerések is gazdára találtak.

Magyar Hajnalka

A Nívódíjat, amit a kollégák titkos szavazataival nyerhet el az arra érdemes, ez alkalommal Varga Lívia print menedzser kapta. Mint Horváth A. Attila szerkesztőségi vezető, digitális főszerkesztő köszöntőjében elmondta, a kollektíva kiváló szakembert díjazott, akinek közismert pontossága és munkabírása.

Marótiné Diószegi Erzsébet, Horváth A. Attila, Varga Lívia és Gergely Szilárd a Zalai Hírlap sajtónapján Fotó: Katona Tibor

Újdonságként idén a külsős munkatársak és a civil tudósítók közül is jutalmazott egyet-egyet a szerkesztőség. A külsős táborból a nagykanizsai fotós, Gergely Szilárd kapta az elismeréssel járó tabletet és tollat, míg a mintegy száz fős civil tudósítói gárdából a nagykutasi nyugdíjas könyvtáros, Marótiné Diószegi Erzsébet szorgalmát, lap iránti elkötelezettségét és ötletességét köszöntük meg okostelefonnal és tollal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!