Hírek

2016.12.04. 18:32

Nagykanizsán már ég a második is!

Nagykanizsa _ Ahogy szerte az országban és a világban, úgy Nagykanizsán is meggyújtották a második gyertyát a város adventi koszorúján, az Erzsébet téren.

Horváth-Balogh Attila

Ezúttal Karádi Ferenc alpolgármester végezte el a szimbolikus műveletet, aki az adventi időszakhoz, a lelki készülődéshez kapcsolódó gondolatait is megosztotta a közönséggel – csakúgy, mint Nyeste Pál, a Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon, Boldog Donáti Celesztina Óvoda igazgatója.

Fotó: Gergely Szilárd

A programok sorában a hétvégén fellépett a Kakaó Együttes, Szabó-Siklódi Lia, Tóth Auróra és Aczél László énekesek, a Pántlika Néptánccsoport, a Drávagyöngye Néptáncegyüttes, valamint a Tiborcz Trió. Ezen kívül a felnőtteket igazi adventi kavalkád várta az Erzsébet téren, a gyerekek pedig kipróbálhatták például a korcsolyázást: képünkön Kóbor Rebeka,  Marics Lili Sára, Marics Léda Blanka és Marics Maya Anna siklik a (mű)jégen. Jövő vasárnap este Dénes Sándor polgármester a 3. gyertyát gyújtja meg

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!