Hírek

2017.05.20. 08:10

Nem árultak petrezselymet a lurkók a várudvarban rendezett táncgálán – Félezernél is többen táncoltak együtt

FELSŐRAJK Fred Astaire, a világ egykori legnagyobb táncosa is elismerően csettintene arra a lelkesedésre és az ifjonti hév lüktette „géppuskalábakra”, melyekkel több száz kisdiák csörgött a parketten pénteken a településen.

Szabó Zsófia

Nem illegális buliról volt szó, amit az apróságok rendeztek szüleik háta mögött. Hanem arról a hagyományteremtő szándékkal tartott táncfesztiválról, melyet a Suli Harmónia 2007 Gyermekeket Segítő Alapítvány hozott tető alá a T-Dance Alapfokú Művészeti Iskolával közösen. Azért, hogy az apróságok, akik Felsőrajktól Zalaszentmihályon át Szentpéterúrig a Suli Harmónia intézményeinek növendékei, megmutassák a táncórákon tanultakat a nagyközönségnek, s azt is, hogy nagy családként összetartoznak – árulta el az alapítvány elnöke, Kósa Istvánné.

Kora estig dübörögtek a latin táncok a gyerekek előadásában, Vigh László, a gála fővédnökének köszöntője után. A kicsik produkcióit, természetesen, a büszke szülők és a tanárok ovációja kísérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!