Hírek

2017.09.04. 14:03

Nem vész kárba egy adomány sem - Fotópályázatot is hirdet a kanizsai állatmenhely

NAGYKANIZSA A menhelyet működtető Élettér Állat-és Természetvédő Egyesület a közeljövőben ismét több olyan programot szervez, melyekkel az árva kutyákon, cicákon segíthetnek az állatbarátok.

Szabó Zsófia

Étkészletet, ruhákat, korsókat, könyveket, sőt, még tévét is vesz a „hóna” alá a menhely csapata október elsején vasárnap. A különböző tárgyakat adományként kapta a kanizsai állatmenhely. Azonban e dolgok némelyikét nem tudják közvetlenül hasznosítani a kutyáknál, cicáknál.

Ez a kutyus, csakúgy, mint a többi, közel 150 árva jószág,  gazdira vár – mondta Skanecz Tamás, a menhely munkatársa - Fotó: Szabó Zsófia

– Ezért döntöttünk úgy, immár harmadjára, hogy ellátogatunk a bolhapiacra és jelképes összegért értékesítjük az elmúlt időszakban adományokat – mondta Skanecz Tamás, az állatmenhely munkatársa. – A bevételből ezúttal is ennivalót veszünk a védenceinknek, valamint az orvosi ellátás költségeire fordítjuk az összeget. A korábbi években is sikeres volt az akció. Legutóbb közel százezer forint gyűlt össze az értékesítés során – összegezte Skanecz Tamás. Egyúttal jelezte: a menhely idén is fotópályázatot hirdet. Kutyákról, cicákról és más állatokról készített fényképeket várnak, szeptember 29-ig. A legjobb képek készítőit jutalmazzák az október 8-i, örökbefogadással egybekötött nyílt nap során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!