Hírek

2015.10.02. 07:54

Nyáron betörni járt, ősszel fizetés nélkül pihenni a milejszegi férfi

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás bűntett és üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 53 éves milejszegi férfi ellen.

A gyanú szerint az elkövető 2014. nyarán több tucat családi ház melléképületébe jutott be Milejszegen, ahonnét háztartási gépeket valamint több szarvasagancsot lopott el. A férfi az egyik ház melléképületébe egy hónap alatt négyszer tört be.

Ezt követően 2014. őszén zalaegerszegi szállodákba jelentkezett be álnéven, ahonnét több éjszaka eltöltése után fizetés nélkül távozott. Lebukása előtt is egy panzióból akart távozni, amikor felszólították, hogy fizesse ki a náluk addig eltöltött hat éjszaka árát. A hotel személyzete azonban értesítette a rendőröket, akik kiderítették, hogy a férfi bejelentkezése során valótlan adatokat adott meg.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban fejezte be, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!