Hírek

2016.05.14. 09:51

Nyerges vontatóval ütközött egy személyautó az M7-esen (frissítve)

Összeütközött egy nyerges vontató és egy személyautó szombat késő délelőtt az M7-es autópálya Zala megyei szakaszán, a Letenye felé vezető oldalon, a 219-es kilométernél.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesethez Nagykanizsáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint az eset során a nyerges vontató vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszának Letenye felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a rendőrség a forgalmat Eszteregnye közelében a 7-es főútra tereli.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság információi szerint egy kamion haladt az M7-es autópályán a 219-es kilométerszelvénynél, a Letenyei határ felé 2016. május 14-én 11 óra körül, amikor ismeretlen körülmények között átszakította a szalagkorlátot és ütközött egy Budapest felé tartó személygépkocsival. A kamion sofőrje - az elsődleges orvosi vélemény szerint - könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés idejére a rendőrök az autópálya főváros felé vezető oldalán a Becsehely és Eszteregnye közötti szakaszt lezárták, a forgalmat a 7-es számú főútra terelik.

15.13: A zalai rendőrök befejezték a helyszínelést, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!