Hírek

2016.10.28. 19:50

Nyerő párosok - A fődíjat jótékony célra ajánlották fel

Zalaegerszeg - Kedves vendégek érkeztek péntek délután szerkesztőségünkbe, átadtuk ugyanis Kedvencek versenye internetes játékunk ajándékait a díjazottaknak.

Varga Lívia

A gazdik és kedvencek közös fotói a zaol.hu oldalon „küzdöttek” olvasóink szavazataiért. A nemes versengésből, amelyben zömében kutyák, cicák, valamint egy tyúk és egy birka is részt vett, végül három eb és gazdájuk került ki győztesen.

Gazdik és kedvencek a díjátadón. Csatlós Dóra és Spuri, Jelenics Brigitta és Rumli, valamint Király Andrea

Fotó: Katona Tibor

Az első helyezett párost, Rumlit és Jelenics Brigittát itt köszönthettük szerkesztőségünkben, s eljött a díjátadóra gazdájával, Csatlós Dórával Spuri is, ők ketten állhattak fel a képzeletbeli dobogó második fokára. Mivel Pamacs nem szeret utazni, ezért az ajándékot gazdája, Király Andrea egyedül vette át. Utóbbi páros egy 10 ezer forintos, a második helyezett duó egy 20 ezer forintos, míg a győztes egy 30 ezer forintos Fressnapf-utalványt kapott. Utóbbit Rumli és Brigitta a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelynek ajánlotta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!