Hírek

2016.07.05. 17:20

Nyolc autót tört össze a jogosítvány nélkül vezető férfi

A keszthelyi városi strand hátsó parkolójában történt keddi, kora esti baleset során nyolc autót tört össze egy személyautó vezetője.

Keszey Ágnes

A károkat szenvedett autók között voltak olyanok is, melyek nem közvetlenül egymás mellett parkoltak.

- A balesetet egy olyan férfi okozta, aki nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Arra hivatkozott, hogy műszaki hiba lépett fel a gépjárműben. Nyolc parkoló gépjárműnek ment neki, mindegyik autóban anyagi kár keletkezett. Személyi sérülés nem történt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A károkat okozó gépjárművet lefoglalták, mivel a férfi azt mondta, hogy műszaki hiba lépett fel az autóban – mondta el lapunk érdeklődésére Sznopek Veronika, a Zala megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

Az egyik károsult autó tulajdonosa, Hegyi Tamás, aki nem volt jelen a balesetnél, egy szemtanú elmondását idézte fel lapunknak.

- Én csak hallomásból tudom elmondani: egy fiatal fiú beült az autóba, jobbra-balra kapkodta a kormányt,  és több autót összetört. Az én autóm hátsó ajtaját és a sárvédőt nyomta meg, és lejött a festék.

Nem megerősített információink szerint a károkat okozó férfi vélhetően alkoholt fogyasztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!