Hírek

2017.05.24. 17:50

Nyugdíjasklubok tagjai versenyeztek Lentiben

LENTI A sport és a mozgás mellett a szórakozásról, valamint a baráti és egyesületi kapcsolatok ápolásáról is szólt a szerdán Lentiben megrendezett nyugdíjas sportnap.

Korosa Titanilla

A lenti Civil Nyugdíjas Klub volt a rendezvény házigazdája, meghívásukra a lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub és a csesztregi Korhatártalanok Klubjának tagjai érkeztek a programra.

Császár Dezső, a házigazda szervezet vezetője elmondta: az év során már lebonyolított közös programok folytatásaként, illetve a három klub együttműködésének bővítése érdekében, hagyományteremtő szándékkal hívták életre a sportnapot.

A vízhordást könnyen teljesítették a résztvevők, köztük Kósi József a lovásziaktól Fotó: Korosa Titanilla

- A vetélkedőre ötfős csapatokkal neveztek a klubok, a nyugdíjasok mellett gimnazisták is érkeztek, akik csatlakoztak hozzánk, reméljük, jól érezték magukat - mondta a lenti klubvezető, aki arról is beszámolt, hogy milyen feladatokkal kellett megbirkózniuk a résztvevőknek.

- Egészségügyi és sport témájú kérdésekre kellett választ adni, volt élelmiszerfelismerés, darts, labdadobás, vízhordás tálcán, míg a tervezett kerékpárszlalom versenyszámot csocsó mérkőzésre cseréltük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!