Hírek

2017.05.26. 16:55

Öltözőavatás és gyereknap a Liszt-iskolában

Zalaegerszeg - A diákélet pillanatai is felidéződtek abban a táncos, dalos, versekkel fűszerezett programban, amit felújított sportöltözőik ünnepélyes felavatása, illetve a gyereknap alkalmából mutattak be pénteken tornatermükben a Liszt-iskola tanulói.

Magyar Hajnalka

Képünkön az egyik versenytánc csoport ad elő részletet az Aladdin című musicalből, a dzsin szerepében Tasnádi Fannit, a címszerepben pedig  Horváth Kántor Mátét látjuk. Mint Winklerné Fehér Lívia tagintézmény-vezetőtől megtudtuk, a lerobban öltözők felújítására a Sportból a legtöbbet pályázat, illetve az önkormányzat és a tankerület támogató gesztusainak köszönhetően mintegy 8 millió forintot fordíthatott az iskola. A megszépült létesítményt Balaicz Zoltán polgármester és Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója avatta fel. Az örömteli eseményt gyereknapi programok övezték, melyek sorában elsősegélynyújtó bemutatót is tartottak.

Részletet az Aladdin című musicalből, a dzsin szerepében Tasnádi Fannit, a címszerepben pedig  Horváth Kántor Mátét látjuk
Fotó: Katona Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!