Hírek

2015.02.11. 14:35

Olvasóink megszavazták - Lezárult a 2014-es Év nője, valamint az Év férfija szavazás

Ahogy korábban, a múlt esztendőben is hétről hétre bemutattuk olvasóinknak a hét nőjét és férfiját. Az év elején szimpátiaszavazást hirdettünk, melynek eredménye meg is született.

Pásztor András

A Zalai Hírlap és a zaol.hu olvasói ezúttal is több ezer szavazatot adtak le. Ez alapján dőlt el, hogy idén ki viselheti az Év nője, illetve az Év férfija címet. A női jelöltek közt akadt hastáncos, riporter, énekesnő, pultos, míg a férfiak mezőnyében lemezlovas, labdarúgó, fotós, de még ballonpilóta is szerepelt.

A szavazásnak megvan a végeredménye!

A hölgyek között Kovács Zsófia művelődésszervező lett a harmadik a voksok 10.57 százalékát szerezve meg. A szavazatok 18.32 százalékával Pavelka Andrea edző szerezte meg a második helyezést, míg az Év nője, a voksok 23.35 százalékával Szalai Kata táncos lett.

Szalai Kata táncos

Horváth Ferenc menedzser. Fotó: Szakony Attila

A férfiak mezőnyében is nagy volt a verseny, itt a szavazatok 9.5 százalékával Gölles Martin végzett a harmadik helyen. A második helyezést Dobri Zsolt énekes szerezte meg a voksok 13.04 százalékával. Az Év férfija Horváth Ferenc sportmenedzser lett, aki a szavazatok 34.22 százalékát kapta. A két győztesről többet is olvashatnak, Horváth Ferencet lapunk február 19-ei, Szalai Katát pedig az újság 26-ai számban mutatjuk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!