Hírek

2017.08.10. 15:45

AquaCity jótékonysági nap - Orbán Ági fog főzni a Zalai Hírlap standjánál!

ZALAEGERSZEG A Zalai Hírlap főzőcsapata is részt vesz az AquaCityben szombaton megrendezendő jótékonysági napon, amire különlegességgel is készülünk.

Zalai Hírlap

Lapunk csapata hagyományosan jelen van a jótékonysági főzőversenyen. Ezúttal a ZH standjánál a finomságokat Orbán Ági, a Konyhafőnök című televíziós műsor győztese készíti, akit ez alkalomból arról is kérdeztünk, mit hozott számára a népszerű verseny első helye.

- Régi álmunk volt, hogy korábbi lakhelyünkről, egy kis telekkel rendelkező házból elköltözzünk egy nagy tanyára, vagy farmra. Az első helyezés nyereményéből megvalósíthattuk tervünket, és elköltöztünk Kisbajomra, ahol most alakítgatjuk új otthonunkat. Itt kecskéket tartok, sajtot készítek, gazdálkodok. És néha megkeresnek az ország különböző részeiből, mint most a Zalai Hírlap is.

Orbán Áginak régi vágya teljesült azzal, hogy gazdálkodhat

Orbán Ági többek között nyúlragu elkészítését ígérte.

- Elkezdtünk nyulakat tartani, és itthon a saját szánk íze szerint, lestyán, gyömbér ízesítéssel készítettem bográcsos nyúlragut. Ezt szeretném bemutatni - mondta a négygyermekes családanya.

A nap során a gyerekeket a Kiskobold című magazinunkkal is várjuk a helyszínen. Mint már arról hírt adtunk lapunkban, a szervező zalaegerszegi önkormányzat és az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. a Zala Megyei Szent Rafael Kórház fizioterápiás osztályán üzemelő medence felújítására, valamint a Zala Különleges Mentők részére ajánlja fel a jótékonysági nap bevételét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!