Országot jár, újságot adott ki az Együtt - sajtótájékoztató Zalaegerszegen

2017. május 17., 08:00 szerző: Arany Gábor fotós: Pezzetta Umberto
komment
ZALAEGERSZEG - Nem elég a Parlamentben, az önkormányzatokban képviselőként ülni és szavazgatni, hanem valódi képviseletet kell nyújtani az embereknek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ezt Juhász Péter, az Együtt elnöke fogalmazta meg kedden Zalaegerszegen tartott sajtótájékoztatóján. Azt mondta, cselekvésre szólították fel tagjaikat és politikusaikat. A napokban pedig 100 ezer példányban kiadták azt a 32 oldalas újságot, amiben bemutatják, mit jelent számukra a cselekvő ellenzékiség. Ezt a kiadványt országjáráson ismertetik meg, már 27 településre eljutottak és további félszázat keresnek fel.

Balról: Molnár Tibor, Juhász Péter és Berkecz Balázs, az Együtt országos alelnöke az országjárás egerszegi állomásán
Fotó: Pezzetta Umberto

- Az Orbán-kormány leváltása előfeltétele annak, hogy az országot jobb irányba fordítsuk, megkezdődjön az unióhoz való felzárkózás - fogalmazott a párt elnöke. A kormányváltáshoz muszáj lesz együttműködnie az ellenzéki pártoknak - tette hozzá.

Molnár Tibor, az Együtt régiós politikai igazgatója úgy fogalmazott: Zalában a Fidesz bőségesen ellátja munkával a cselekvő ellenzéket. Példaként többek közt a Georgikon egyetem ellehetetlenítésének tervét, a keszthelyi kikötő tulajdonosváltását említette, mint olyan ügyeket, amelyek szerinte a hatalom túlkapásait mutatják. Ezek ellen az Együtt fellép, számukra ez jelenti a cselekvő ellenzékiséget - szögezte le.

Arany Gábor

2017. május 17., 08:00 szerző: Arany Gábor fotós: Pezzetta Umberto

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...