Hírek

2016.09.30. 10:09

Otromba telefonhívásokból zaklatás miatti vádemelés lett

Zalaegerszeg – Az udvarlás sajátos módját találta ki az a 39 éves férfi, aki telefonon hívogatta fel a kiválasztott nőket. Tette ezt oly módon, hogy nemrég vádat emeltek ellene zaklatás miatt.

Arany Gábor

A vádirat szerint a többször elítélt H. Ernő a többéves fegyházbüntetéséből feltételesen került szabadlábra tavaly januárban, a próbaidő ez év márciusban járt volna le.

A 39 éves férfi tavaly nyáron szeretett volna kapcsolatba kerülni egy zalaszentgróti nővel, ezért telefonon felhívta és személyes találkozóra kérte, de visszautasításban volt része. Pár hónap elteltével, tavaly decemberben azonban hívogatni kezdte. Esetenként naponta is, ilyenkor több hívást indított egymás után, összesen 25 esetben próbálkozott.

Az első alkalommal, amikor „kiválasztottja” felvette, közölte vele, a hangját akarta hallgatni és eközben épp magának szerez testi örömöket, mire a felhívott bontotta vonalat. Az ezt követő próbálkozásokkor pedig a nő megkérte H. Ernőt, hogy ne hívja többet, de mivel nem ért el ezzel eredményt, feljelentette zaklatásért.

Hasonlóképpen tett az a pakodi nő is, akit H. Ernő ugyanezekben a hetekben szintén kitüntetett a figyelmével. Őt ugyan csak kilenc esetben hívta fel, de ugyanazzal a szöveggel gondolta levenni a lábáról...

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte, a férfi ellen kétrendbeli zaklatás vétsége miatt emelt vádat a keszthelyi járási ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!