Hírek

2017.08.22. 15:21

Pattanj a nyeregre – Bringázz Balatongyörökre!

Augusztus 25-től egészen 27-ig színes programokkal várja az I. Országos Kerékpáros Találkozó és Fesztivál Balatongyörökön.

Rákos Bianka

Rock & roll show, a Győri Nemzeti Színház művészei, és a Happy Gang is fellép a nagyszabású fesztivál első napján. A buli éjszakára sem csendesedik el, hiszen a műsorok után retro bulin csápolhat a barátaival.

A biciklizés szerelmesei szombaton, 10 órakor indulnak egy laza kerékpártúrára, majd kora délután a kerékpár történetébe is betekintést nyerhetnek. Keszthelyre 17 órakor indul a jótékonysági kalapostúra, végül este fél nyoltól jobbnál-jobb koncerteken vehetnek részt az érdeklődők. Ganxta Zolee és a Kartell, a Mystery Gand, majd hajnalig tartó diszkó fokozza a hangulatot.

Vasárnap ismét a kerékpártúráké a főszerep – a reggeli után közösen indul útnak a csapat!

A hangulat bizonyára sosem fog ellaposodni, hiszen mindhárom nap lesznek – többek között - vetélkedők, kvízjátékok, extrémsport bemutatók, de kerékpár-szépségverseny, bikarodeó és sörbicikli is. A résztvevők megismerkedhetnek a kerékpáros-szervezetekkel, továbbá betekintést nyerhetnek a magyarországi és uniós kerékpárút-fejlesztési terveikbe is.

Elő a bringával és használja ki a nyár utolsó napjait!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!